Thursday 26 July 2012

Heiii!!!

Olen õnnelikult Itaalias ja kõik on megatore!
Jõudsin eile, ja õhtul midagi ei teinudki. Magada ei saanud, sest olen harjunud külmas magama ja kuna siin on hetkel NIII palav, siis magama jäämiseks läks mul 4 h:)

Igastahes.. täna olime siis Veneetsia põhisaarel ja kondasime ringi seal, kuhu nina viis, ühesõnaga täiesti sihitult.. Külastasime ka kohustuslikke turismiobjekte aga muidu oli lihtsalt chill.

Õhtul sõitsime Vapparetoga ühele väiksemale saarele, kus emps oli nädal aega juba olnud. Siin oleme hetkel kahekesi. Põhimõtteliselt see saareke on selline suveülikooli taoline. Siin asub siis see koolihoone, majutusmajad, baariala ja nö söögimaja. Saar on ümbritsetud müüriga, mis ei ole eriti tore, sest esiteks, ei näe väga välja ja teiseks tekib väga jube tunne, eriti kui sa oled just teada saanud, et varem oli see saareke klooster ja hullumaja:)


Aga üldiselt on jah... väga väga mõnus! Homme võtame suuna Firenzesse ja edasi juba Toscanasse ja veel, kuhu hing ihaldab:)

Rohkem ma selle nädala jooksul arvatavasti uut update'i ei saa teha, sest kahtlen et siin kuskil nii lihtsalt tasuta wifi leiab :)


Aga seniks olge musid ja sau !

xo

Kohustuslik tuviplats :D



No comments: